Werken aan je assertiviteit in groepsverband

Training assertiviteit & weerbaarheid

Hoe word je assertief in werk en privé?

Kun je vaak lastig voor jezelf opkomen? Voel je je ongemakkelijk als je jouw mening moet geven? En ga je meningsverschillen of kritiek het liefst uit de weg? Anderen lukt het wel om assertief te zijn.

Hoe fijn zou het dus zijn als jij ook ontspannen kunt omgaan met situaties die je nu nog lastig vindt?!

Tijdens de groepslessen gaan we o.a leren hoe jij voor jezelf op kan komen en hoe je meningsverschillen juist aan kan gaan door op de juiste manier te communiceren. Door de interactieve, fysieke en mentale oefeningen en veilige omgeving bevorderen de sociale contacten, ontstaat er vertrouwen in eigen kunnen en vergroot je je zelfvertrouwen.

Om de doelen nog beter aan te kunnen leren, geef ik passende opdrachten mee naar huis om het geleerde door te kunnen zetten.

Wil je graag meer informatie over de datums van de trainingen, kosten, locatie en meer, lees dan snel verder.

Groep

Individuele assertiviteitstraining

Maar soms heb je meer nodig om je doelen te willen bereiken en kun je meer baat hebben bij intensievere individuele coaching.

Individuele coaching is coaching op maat. Samen kijken we naar jouw doelen, fysieke en mentale mogelijkheden en gaan we aan de slag. Door dat we nu alleen inzoomen op jouw doelen, kunnen deze door middel van een individuele training sneller worden bereikt.

Om de doelen nog beter aan te kunnen leren, geef ik passende opdrachten mee naar huis om het geleerde door te kunnen zetten.

De datums van de trainingen bespreken we in overleg tijdens het kosteloos kennismakingsgesprek.

Wil je graag meer informatie over de trainingen, kosten, locatie en meer, lees dan snel verder.

Individueel