Ben jij een moeder van een kind dat gepest wordt?

Zou je je kind heel graag willen helpen, maar weet je niet goed Hoe?

Ik help jou, je kind te helpen!

Ik bied je het gratis e-Book “Zo help ik mijn kind” in 7 stappen.

In dit e-Book help ik je de juiste stappen te zetten om je kind te leren omgaan met pesten. Als jij deze 7 stappen zet, weet ik zeker dat zowel jij als je kind zich een stuk sterker en gelukkiger zullen voelen!


Met dit e-Book ontdek je:

  • Wat de 7 stappen zijn om je kind verder te kunnen helpen.
  • Wat er verder voor mogelijkheden zijn om je kind te kunnen helpen.
  • Hoe je je kind weer gelukkiger kan maken.
  • Hoe je het zelfvertrouwen van je kind kunt vergroten.

Zet nu je eerste stap!

Voel jij je machteloos, heb je slapeloze nachten en geen idee meer hoe je je kind kan helpen? Heb je het gevoel dat er onrust in het gezin ontstaat door verdriet, stress en zelfs fysieke klachten? Heb je alles geprobeerd wat je kan, maar nu de behoefte aan meer rust in je hoofd en een gelukkig kind?

Download dan direct mijn gratis e-Book “Zo help ik mijn kind in 7 stappen” door hiernaast je naam en e-mail adres in te vullen. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.