Privacy verklaring

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching, gevestigd aan Merenland 2 in Assendelft ( geen bezoekadres) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met deze privacy verklaring informeer ik u wat er met uw gegevens wordt gedaan. Zelfvertrouwen vergroten respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd worden. Zelfvertrouwen vergroten houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Contactgegevens:

Merel van Veen
Zelfvertrouwenvergroten.nl
Info@zelfvertrouwenvergroten.nl
06-44124646

Persoonsgegevens die ik verwerk:

Zelfvertrouwen vergroten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten (coaching en training) en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk.

  • Voor en achternaam volwassene of ouder en kind
  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching verwerkt uw gegevens voor de volgende doelen:

  • Om u te kunnen bellen, of mailen voor een telefonisch kennismakingsgesprek of overleg.
  • Om een samenvatting naar u toe te sturen indien uw kind een training bij mij volgt
  • Om presentielijsten in te vullen om tijdens groepstrainingen van kinderen gegevens bij me te hebben in geval van nood.
  • Om u een factuur te sturen voor de gemaakte kosten

 

Hoe lang bewaar ik de persoonsgegevens:

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Dit betekent dat ik de gegevens in ieder geval gedurende het traject van begeleiding bewaar en nodig heb. Maar ook nog een aantal jaar nadat de begeleiding is gestopt. Dit in verband met de behoefte of wens van een eventuele herhaling van de begeleiding.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@zelfvertrouwenvergroten.nl.

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit persoonsgegevens.

Kijk daarvoor op www.autoriteit-persoonsgegevens.nl

Delen van persoonsgegevens met derden

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching deelt uw gegevens niet met derden, mits u daarvoor toestemming geeft. Wanneer een externe instantie informatie wilt ontvangen over u of uw kind, dient er vooraf schriftelijke goedkeuring van uw kant plaats te vinden.

Cookies

Op deze website maak ik gebruik van cookies ( Google Analytics). Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier samen met de verwerkersovereenkomst.

 Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Wijziging privacy verklaring

Zelfvertrouwen vergroten Begeleiding & Coaching behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.

Bekijk daarom regelmatig dit privacy statement voor het huidige privacy beleid.