Over Mij

Over zelfvertrouwen vergroten

Jarenlang was ik werkzaam op een kinderdagverblijf, totdat ik op een dag besefte dat ik veel meer mensen wilde helpen en begeleiden om zich gelukkig, sterk en zeker in het leven te voelen.
Vol zelfvertrouwen ging ik weg bij mijn vaste baan. Ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan en het interesseerde me totaal niet of ik nou wel of niet een vaste baan had.
Ik heb hier nog nooit spijt van gehad, omdat ik erg veel leer en energie krijg van mijn cliënten. Ik voel me vereerd dat ik mag delen in het begeleiden van iemand zijn doelen en ik zie dat mijn cliënten enorme grote stappen in hun ontwikkeling maken, door mijn coaching, of trainingen.

Zelfvertrouwen vergroten biedt pedagogische coaching en trainingen aan volwassenen, kinderen en professionals gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen.
De werkwijze van zelfvertrouwen vergroten kenmerkt zich door de effectieve bewezen methode: de combinatie van fysieke, mentale en interactieve elementen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar de behoeftes en de (fysieke) mogelijkheden van de persoon.

Over mij

Mijn naam is Merel van Veen en ik ben een (ecologische) pedagoge, lifecoach en een gecertificeerde rots en water trainer. (Het ecologische staat

voor kijken naar de hele omgeving van de persoon, aangezien de omgeving erg veel invloed zou kunnen hebben op je functioneren.)

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de opvoedingsondersteuning en ruim 5 jaar als lifecoach.
Ik ben een moeder van twee kinderen, heb ruim tien jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en diverse onderzoeken en cursussen gedaan over onder andere:
Pubers, hoogbegaafde kinderen, weerbaarheid, verlegenheid, zelfvertrouwen vergroten, het belang van aanraken bij kinderen en vele andere.
Daarnaast gaf ik als freelancer cursussen over de opvoeding aan ouders bij de GGD.

Naast mijn eigen bedrijf gaf ik als pedagoge ook theorie lessen voor een gezonde levensstijl, gecombineerd met fysieke spelletjes aan diverse basisscholen voor Zaansfit, namens de GGD.

En gaf ik themabijeenkomsten aan ouders over opvoeden, gezonde leefstijl, eten, ja gezellig enz. 

 

Sinds 10 november 2017 ben ik ook een gecertificeerde rots en water trainer. Dit houdt in dat ik nog meer oefeningen geleerd heb om jezelf te verdedigen en weerbaarder te worden. Mijn trainingen combineer ik met deze oefeningen zodat mijn  trainingen nog beter worden.

En sinds september 2019 heb ik me gespecialiseerd in de trainingen ”rots en water basisschoolbreed”, waarbij ik diverse nieuwe activiteiten rondom de basisschool geleerd heb en deze kan implementeren tijdens mijn trainingen.

En in februari 2020 heb ik me gespecialiseerd in de rots en water training ”werken met het gezin”, waarbij ik allerlei nieuwe oefeningen en handvatten heb geleerd om in een gezin te kunnen implementeren.

Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen zich gehoord, begrepen en veilig voelen bij mij. Op deze manier kan de ander zich open stellen en kan ik een goede Coaching/training op maat geven.

Waarvoor kun je onder andere bij mij terecht?

  • Zelfvertrouwen vergroten (volwassenen, kinderen, professionals)
  • Angsten overwinnen
  • Onzekerheid
  • Verlegenheid
  • Weerbaarheid
  • Pesten
  • Omgang tussen kinderen onderling verbeteren

 

Ik ben als HBO pedagoge SKJ geregistreerd onder nummer: (100023212)

M.H.G. Van Veen (100023212)
Register: Jeugd- en gezinsprofessional SKJ
Niveau: HSS SW Jeugd
Functie: HBO Pedagoge / lifecoach
Vestigingsplaats: Assendelft
Eerste registratiedatum: 8 mei 2018
Registratieperiode: 8 mei 2018 tot 8 mei 2023

 

”Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat je hiermee zien dat je continu werkt aan je vakbekwaamheid en investeert in de kwaliteit van je vak”.

Als je vragen hebt of een afspraak met mij wil maken neem dan gerust contact met me op.Vul hiervoor het contactformulier in of je kunt me bellen op: 06-44124646