Over zelfvertrouwen vergroten

Jarenlang was ik werkzaam op een kinderdagverblijf, totdat ik op een dag besefte dat ik veel meer mensen wilde helpen en begeleiden om zich gelukkig, sterk en zeker in het leven te voelen.
Vol zelfvertrouwen ging ik weg bij mijn vaste baan. Ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan en het interesseerde me totaal niet of ik nou wel of niet een vaste baan had.
Ik heb hier nog nooit spijt van gehad, omdat ik erg veel leer en energie krijg van mijn cliënten. Ik voel me vereerd dat ik mag helpen in het begeleiden van iemand zijn doelen en ik zie dat mijn cliënten enorme grote stappen in hun ontwikkeling maken, door mijn coaching, of trainingen.

Zelfvertrouwen vergroten biedt pedagogische coaching en trainingen aan volwassenen, kinderen en professionals gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen.
De werkwijze van zelfvertrouwen vergroten kenmerkt zich door de effectieve bewezen methode: de combinatie van fysieke, mentale en interactieve elementen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar de behoeftes en de (fysieke) mogelijkheden van de persoon.

Over mij

Mijn naam is Merel van Veen en ik ben een (ecologische) pedagoge, lifecoach en een gecertificeerde rots en Over Merel van Veenwater trainer. (Het ecologische staat voor kijken naar de hele omgeving van de persoon, aangezien de omgeving erg veel invloed zou kunnen hebben op je functioneren.)

Ik heb meer dan 32 jaar ervaring in de opvoedingsondersteuning en ruim 7 jaar als lifecoach.
Ik ben een moeder van twee kinderen die al uit huis zijn en heb een super lieve man.

Omdat ik erg leergierig ben en heel veel interessant vind heb ik diverse onderzoeken en cursussen gedaan over onder andere:
Pubers, hoogbegaafdheid, hoog gevoeligheid, weerbaarheid, onzekerheid, verlegenheid, zelfvertrouwen vergroten, het belang van aanraken bij kinderen en vele andere.

Sinds 2017 ben ik ook een gecertificeerde rots en water trainer. Dit houdt in dat ik nog meer oefeningen geleerd heb om jezelf te verdedigen en weerbaarder te worden. Mijn trainingen combineer ik met deze oefeningen zodat mijn trainingen nog beter worden.

In 2019 heb ik me gespecialiseerd in de trainingen ”rots en water basisschoolbreed”, waarbij ik diverse nieuwe activiteiten rondom de basisschool geleerd heb en deze kan implementeren tijdens mijn trainingen.

En in 2020 heb ik me gespecialiseerd in de rots en water training ”werken met het gezin”, waarbij ik allerlei nieuwe oefeningen en handvatten heb geleerd om in een gezin te kunnen implementeren.

Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen zich gehoord, begrepen en veilig voelen bij mij. Op deze manier kan de ander zich open stellen en kan ik een goede Coaching/training op maat geven.

Waarvoor kun je onder andere bij mij terecht?

  • Zelfvertrouwen vergroten (volwassenen, kinderen, professionals)
  • Angsten overwinnen
  • Begeleiding & advies rondom autisme (ASS)
  • Onzekerheid
  • Verlegenheid
  • Weerbaarheid
  • Grenzen aangeven
  • Pesten
  • Omgang tussen kinderen onderling verbeteren

Als je vragen hebt of een afspraak met mij wil maken neem dan gerust contact met me op. Vul hiervoor het contactformulier in of je kunt me bellen op: 06-44124646