De afgelopen tijd kwam ik regelmatig moeders tegen waarvan hun kind gepest werd en ze gaven allemaal aan hoe machteloos en verdrietig ze zich konden voelen. Ook het gevoel van eenzaamheid kan je soms besluipen, omdat het lijkt alsof jou kind als enige gepest wordt.

Het is echt heel erg zonde dat zowel jij als moeder, evenals je kind zich machteloos, verdrietig en alleen voelen, terwijl het eigenlijk helemaal niet zo hoeft te zijn. Hoe fijn zou het zijn als je mensen om je heen zou hebben die je zouden kunnen steunen, je tips kunnen geven en die je helpen je weer sterk en energiek te gaan voelen?

Om die reden start ik vanaf nu met een wekelijkse blog.

Mijn enige doel met deze blog is om JOU te helpen. Met dit blog wil ik graag een community realiseren waar we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Ik wil een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen.

Ik wil jou helpen de juiste stappen te zetten om je kind te helpen. Ik wil jou helpen je minder machteloos en verdrietig te voelen. Ik wil jou helpen om je minder eenzaam te hoeven voelen, door te laten weten dat je niet alleen bent.

Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Waarover wil jij dat ik ga schrijven? Waar slaap jij s’nachts niet van? Welke onderwerpen vind jij interessant? Waar wil jij de komende maanden meer over leren? Welke vragen of ideeën heb jij? Waar loop jij tegenaan? Wat denk jij dat je nodig hebt om je kind te kunnen helpen?

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder.
Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU!
Jouw reactie wordt beloond met een gratis training ter waarde van € 75,00
Een coachings-training van 1 uur, waarbij ik je help de juiste stappen te zetten om je kind te kunnen helpen!
Schroom niet, om een onderwerp te noemen, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je reactie.
Zo kan ik zien welke van de onderwerpen belangrijk zijn.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Merel van Veen

P.S Hebben je vrienden ook baat bij mijn blog? Deel het met hen!

1 gedachte over “Waar kan ik jou mee helpen?”

  1. Ik zou graag meer willen weten hoe ik mijn dochter haar leer toch haarzelf te blijven. Dat ze anders mag zijn en andere dingen leuk,mooi of lekker kan vinden dan de andere meisjes uit haar klas. Een eigen ik mag ontwikkelen maar hoe doe ik dat zodat ze dat ook zo voelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *